• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

2.11.2015. – Svečana primopredaja energetski obnovljene bolnice Križine

 

Prošla je skoro godina dana od kada je naša tvrtka Rudan potpisala ugovor o energetskoj obnovi bolnice Križine, Split.

Za to vrijeme napravili smo snimku postojećeg stanja bolnice, izradili tehničku dokumentaciju i projekte po kojima će se energetska obnova izvoditi te smo ju do kraja proveli u djelo.

Tehnička primopredaja objekta izvršena je krajem rujna, što je bio završni čin ovog opsežnog projekta, a svi radovi su obavljeni 9 mjeseci prije ugovornog roka na što možemo biti iznimno ponosni kao i na činjenicu da je bolnica cijelo vrijeme izvođenja radova nesmetano radila.

U ponedjeljak, 02.11.2015. bolnica je i svečano predana predstavnicima bolnice Križine, a na primopredaji su prisustvovali i potpredsjednik Vlade RH g. Branko Grčić, ministar zdravlja g. Siniša Varga, zamjenik ministrice graditeljstva g. Željko Uhlir te mnogi drugi ugledni uzvanici iz KBC-a Split, grada Splita i županije Splitsko dalmatinske, kao i predstavnici tvrke Rudan sa svojim gostima.

Odgovorni za provedbu projekta sa strane tvrtke Rudan su bili vlasnik tvrtke g. Graciano Rudan te Voditelj projekta Križine g. Danijel Benčić.

Više informacija o svim korištenim rješenjima te postignutim rezultatima možete pronaći u video prezentaciji objekta na sljedećem linku:

https://youtu.be/7wj5HIIDZz8

Te kroz članke koji su dostupni na sljedećim linkovima:

 

Tagovi: , , ,