• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Rudan d.o.o. partner Srednjoj ekonomskoj školi Katarina Zrinksiu u projektu Leonardo da Vinci


Tvrtka Rudan d.o.o. uključen je u “Lifelong Learning Programme” Europske Unije kroz potprogram “Leonardo da Vinci”, projekt: “Model of Business Processes in Secondary School” – model poslovnog procesa u srednjim školama

Tvrtka Rudan d.o.o. partner je Srednjoj ekonomskoj školi Katarina Zrinski, a u projekt su uključeni Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola (srednja ekonomska škola Radnoti) iz Pećuha zajedno sa BSH Gloves Kft kao kompanijom partnerom i Instituto Statale di Istruzione Secondaria Carlo Anti iz mjesta Villafranca kraj Verone.
Cilj projekta je unapređenje obrazovnih programa strukovnih srednjih škola (u ovom slučaju ekonomskih srednjih škola) kako bi se učenici bolje pripremili za tržište rada. Kompanije partneri su pristuni na projektu kako bi nastavnici i učenici uključeni u projekt mogli iz prve ruke vidjeti oblike radnih procesa i poslovnog odlučivanja. Osim toga, kompanije partneri daju prijedloge kako bi se učenike moglo usmjeravati i podučavati da budu spremniji za radno mjesto kada jednom započnu radni odnos.
Drugi projektni sastanak održan je u Hrvatskoj u vremenu od 21. do 23. veljače 2013. i tom prilikom su projektni partneri obišli novu poslovnu zgradu tvrtke Rudan d.o.o. Tom je prilikom održana i sadržajna prezentacija o proizvodima i uslugama tvrtke Rudan d.o.o. i načinu njezinog poslovanja. Nakon prezentacije tvrtke održan je obilazak novih poslovnih prostora tvrtke.

U nastavku poveznice na Internet stranice institucija koje sudjeluju u projektu Leonardo da Vinci:

www.radnoti-pecs.hu
www.carloanti.net
www.zrinski.org/katarina
www.bshgloves.com
www.mobilnost.hr

Tagovi: