• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Aquacontrol rješenje za hotelske kuće

Naša tvrtka putem stručne analize potrošnje vode za hotelske kuće i Aquacontrol rješenja ostvaruje velike uštede u potrošnji vode i tako direktno doprinosi povećanju profitabilnosti i uspješnosti poslovanja u hrvatskom turizmu.

Iskustva uštede u hotelskim kućama


Unazad nekoliko godina naš je stručni tim uspješno realizirao projekte uštede potrošnje vode kod hotelskih kuća Maistra, Plava Laguna, Istraturist, Valamar, Riviera Adria, Valalta, Laguna Novigrad, Hoteli Punat i brojni drugi. Kod navedenih kuća putem detaljne stručne analize potrošnje vode, radova sanacije postojećeg sustava, te aktivnom daljinskom kontrolom potrošnje vode, smanjili smo ukupnu potrošnju vode u prosjeku od 25 do 35%. Naša provjerena i maksimalno prilagođena rješenja prema specifičnostima hotelskog objekta jamče našim klijentima dugotrajnu uštedu, smanjenje rizika u povećanju potrošnje vode, stručnu tehničku podršku i nadasve financijsku
isplativost.

Što nudimo hotelskim kućama?


Svakodnevno se susrećemo s informacijama da je potrošnja vode u hotelskim kućama sve veća, da su prohtjevi gostiju hotela sve veći, a režijski troškovi potrošnje energenata imaju trend povećanja. Stoga naša Aquacontrol rješenja prvenstveno idu u prilog hotelskim kućama koje nastoje smanjiti režijske troškove i u svakom trenutku znati kolika je potrošnja vode, te tako usmjeravati sve svoje aktivnosti ka uštedi vode i povećanju profitabilnosti poslovanja. Osim kontrole potrošnje vode, naša rješenja su vrlo učinkovita kod pronalaženja potencijalnih gubitaka vode, te unaprijed sprječavaju potencijalna puknuća cijevi i veće istjecanje vode u sustavu hotela.

Ako želite stručnu analizu potrošnje vode u Vašem hotelu i prijedlog za dugoročnu uštedu u potrošnji vode, naš stručni tim iz odjela Aquacontrol stoji Vam na raspolaganju u svako doba za prezentaciju navedenih rješenja i početak suradnje.

Rudan Hotel Solutions = dugoročna ušteda vode i povećanje profitabilnosti poslovanja!

Preuzmite cijeli članak u PDFu.

Tagovi: , , , ,