• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali na četvrtom sastanku projekta Leonardo da Vinci


Četvrti sastanak projekta Leonardo da Vinci : “Model of Business Processes in Secondary School” – model poslovnog procesa u srednjim školama

U vremenu od 25. do 27. rujna 2013. godine djelatnici tvrtke Rudan d.o.o., sudjelovali su na 4. sastanku projekta Leonardo da Vinci. I ovoga puta sastanak je održan u Italiji, a domaćin je bila srednja strukovna škola “Carlo Anti” iz gradića Villafranca di Verona.

Tema 4. sastanka je bila „Alternatives for vocational foreign language teaching in vocational training“, odnosno načini učenja strukovnih stranih jezika u strukovnom školstvu. Tvrtka Rudan d.o.o. na ovom projektu sudjeluje kao partner gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski iz Zagreba, te su na sastanku prenesena iskustva iz realnog poslovnog sektora u kojemu se tvrtka nalazi. Prezentirana iskustva koja su stečena u radu tvrtke Rudan d.o.o. na stranim tržištima i sa stranim partnerima bila su podloga za kvalitetnu raspravu i daljnji rad na izradi Studije o podobnosti obrazovnih sustava škola partnera za tržište rada.

Osim vrijednih rasprava, djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali su također bogatom kulturnom programu i druženju sa partnerima.

Tagovi: