• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali na šestom sastanku projekta Leonardo da Vinci


Šesti sastanak projekta Leonardo da Vinci: “Model of Business Processes in Secondary School” – „Making the BIS“ (Business in School) – model poslovnog procesa u školama

Od 02. do 04. travnja 2014. godine djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali su na 6. sastanku u sklopu Leonardo da Vinci – Education and Culture projekta u Mađarskoj (Pécs) u sklopu kojega je održana radionica “Model of Business Processes in Secondary School” – „Making the BIS“ (Business in School). Domaćin ove radionice je bila škola „Radnoti Miklos Kozgazdasagi Szakkozepiskola“ iz Pečuha.
Na radionici su također bili prisutni predstavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski iz Zagreba, srednje strukovne škole “Carlo Anti” iz gradića Villafranca di Verona, te predstavnici tvrtke BSH Gloves Kft.
Tema radionice je bila „Making the BIS (Business in school) study by summarizing the sub-studies“ –
Kreiranje studije „BIS“ poslovnih procesa u školama na temelju dosadašnjih podstudija, te je tvrtka Rudan aktivno doprinijela raspravi i aktivnostima na tu temu kao i izradi zajedničkog izvještaja.
Rudan d.o.o. već dugi niz godina provodi suradnju sa strukovnim srednjim školama u Istri na način da omogućava učenicima da odrade svoju učeničku praksu. Također surađuje i sa studentima elektrotehnike, strojarstva i građevinarstva koji tijekom ljetnih mjeseci rade u tvrtki Rudan d.o.o. i stječu znanja i iskustva za daljnje zaposlenje nakon školovanja.
Prezentirano iskustvo u radu sa učenicima i studentima bilo je podloga za kvalitetnu raspravu i daljnji rad na izradi dokumenta radionice “Model poslovnog procesa u srednjim školama”, te razradi suradnje sa školama partnerima koje svoje učenike pripremaju za tržište rada.
Osim rasprava o obrazovnom sustavu naših zemalja, djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali su i u bogatom kulturnom programu, te druženju sa partnerima. Sudjelovanje na sastanku završeno je obilaskom regije Baranya, odnosno muzeja oslikanih jaja, muzeja slame, dvorca i stare škole, te vinarije.