• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali na trećem sastanku projekta Leonardo da Vinci


Treći sastanak projekta Leonardo da Vinci : “Model of Business Processes in Secondary School” – model poslovnog procesa u srednjim školama

U vremenu od 14. do 16. svibnja 2013. godine djelatnici tvrtke Rudan d.o.o., sudjelovali su na 3. sastanku projekta Leonardo da Vinci. Ovoga puta sastanak je održan u Italiji a naš domaćin je bila srednja strukovna škola “Carlo Anti” iz gradića Villafranca di Verona. Cilj sastanka je bila diskusija na temu uloge tvrtki partnera u obrazovnom sustavu. Kako su Rudan d.o.o. i BSH Gloves Kft (Pećuh) partneri školama na ovom projektu, iznijeta su u sklopu prezentacija iskustva u radu sa učenicima i studentima. Rudan d.o.o. već neko vrijeme surađuje sa strukovnim srednjim školama u Istri na način da omogućava učenicima da odrade svoju učeničku praksu. Tijekom ljetnih mjeseci u Rudan d.o.o. rade i studenti elektrotehnike, strojarstva i građevinarstva i stječu znanja i iskustvo za daljnji rad nakon školovanja. Prezentirano iskustvo u radu sa učenicima i studentima bilo je podloga za kvalitetnu raspravu i daljnji rad na izradi Studije o podobnosti obrazovnih sustava škola partnera za tržište rada.
Osim rasprava o obrazovnom sustavu naših zemalja, djelatnici tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovali su bogatom kulturnom programu i druženju sa partnerima. Sudjelovanje na sastanku završeno je obilaskom štandova vježbovnih tvrtki koje su pripremili učenici iz škola partnera i cijele Italije.

Tagovi: