• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

ENERGETSKA OBNOVA OB KARLOVAC

Dana 31.12.2015. godine predstavnici Ministarstva zdravlja, Agencije za pravni promet i poredovanje nekretninama, Opće Bolnica Karlovac i tvrtke Rudan potpisali su Ugovor o kompletnoj energetskoj obnovi opće bolnice u Karlovcu.

 

Radovi će zahvatiti rekonstrukciju ovojnice, strojarsku rekonstrukciju, zamjenu rasvjete, automatizaciju, a ugraditi će se i solarni kolektori kao obnovljiv izvor energije.

Početak radova je planiran za kasno proljeće, a dovršetak radova kroz period od otprilike 6 mjeseci od početka radova.

Opća bolnica Karlovac sustavno vodi računa o kvalitetnom održavanju, redovito ulaže u obnavljanje interijera i izvrsno je organizirana, stoga nam je posebno drago što će ova energetska obnova zaokružiti tu uspješnu priču.

Pacijenti, kao i djelatnici OB Karlovac će svakako uživati veći komfor, te vjerujemo da će naša obnova doprinijeti i većem nivou zadovoljstva svih korisnika ustanove.

OB_Karlovac