• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost – investicija, a ne trošak

Kako zakonske obveze pretvoriti u poslovne prednosti?

Jučer je naša tvrtka Rudan u Zagrebu sudjelovala na tematskom skupu: “Energetska učinkovitost – investicija, a ne trošak – Kako zakonske obveze pretvoriti u poslovne prednosti?” Skup je organiziran od strane certifikatorske kuće DNV-GL i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, a suorganizatori su bile tvrtke Rudan i Schneider Electric. Glavna tema skupa bio je standard ISO50001 za energetsku učinkovitost, a skup je dao informacije o tome kako nove obveze u području energetske učinkovitosti pretvoriti u poslovne prednosti te kako malim, ali sustavnim promjenama postići značajne pozitivne rezultate i uštede.

20161122_11024620161122_09063420161122_110257

Tagovi: , ,