• Ušteda vode

  Potrošnja vode je velika stavka u brojnim poduzećima i ustanovama i želja nam je smanjiti te troškove na najmanju moguću mjeru. Značajno se smanjuje potrošnja vode kao i iznosi naknada vezanih za potrošnju. Isto tako, Rudan d.o.o. preuzima kompletnu brigu oko održavanja sustava.

  Više informacija

  Ušteda vode
 • Rudan d.o.o. u 2013. godini (video)

  U novom video prilogu saznajte više o realizaciji izgradnje prve pasivne poslovno-stambene zgrade u Istarskoj županiji koja će ubuduće biti poslovno-edukacijski centar naše tvrtke i mjesto gdje će se razvijati novi ESCO i AQUACONTROL projekti.

  Više o nama

 • Poslovi održavanja

  Dio poduzeća Rudan d.o.o. već godinama se uspješno bavi Facility Managementom (tzv. Hard Facility Management). Imamo ugovore s velikim turističkim grupacijama (lanci hotela i restorana), nizom privatnih poduzeća (svih veličina) kao i javnih ustanova (škole, bolnice, vrtići i dr.).

  Više informacija

  Ušteda vode
 • Aquacontrol

  Vodomjere u vašem poduzeću povezujemo s Aquacontrol uređajima koji registriraju i pohranjuju podatke o potrošnji vode iz sata u sat, 24h na dan. Podaci se putem signala mobilne telekomunikacije prenose do računala koje omogućava obradu i jednostavan prikaz podataka.

  Više informacija

  Aquacontrol
 • Kontrola otpadnih voda

  Optimalna rješenja za nadzor u odvodnji korištenjem uređaja za kontrolu otpadnih voda "Hydrovision". Pouzdano i neprekinuto mjerenje protoka u kanalima proizvoljnog oblika. Kako nema kontakta s vodom, mjerači ne zahtjevaju čišćenje i održavanje, a najčešće se koriste u nepročišćenim i sirovim otpadnim vodama.

  Više informacija

  Kontrola otpadnih voda

iOS aplikacija “Svaka kap”

Donosimo vam jednostavnu i korisnu aplikaciju s kojom možete racionalizirati potrošnju vode uz pomoć svog iOS uređaja.

Potrošnja vode je velika stavka u brojnim poduzećima, ustanovama i kućanstvima, a naša želja je smanjiti te troškove na najmanju moguću mjeru.

Zbog nas samih i naših budućih generacija, moramo znati cijeniti svaku kap vode.

Kako racionalizirati potrošnju vode?

Ova aplikacija je prvi korak u uštedi vode a time i očuvanju jednog od naših najdragocjenijih prirodnog resursa. Uz pomoć ove aplikacije, korisnik/potrošač može usporediti ukupnu realnu (vlastitu) potrošnju vode na vlastitom mjernom mjestu (u kunama ili kubicima) sa prosječnom potrošnjom vode. Cilj aplikacije je izračun moguće (potrebne) uštede vode u odnosu na prosjek (na mjesečnoj ili godišnjoj razini) te povećati svijest o nužnosti racionalne upotrebe vode.

Svaka kap je bitna!

Ključne značajke aplikacije:

 • Kalkulator potrošnje i uštede – izračunava potrošnju (količinsku i cjenovnu) vode za više tipova objekata i njegovog broja korisnika na mjesečnoj i godišnjoj bazi te moguću uštedu
 • Simulacija protoka vode – vizualan prikaz protoka vode kroz prosječnu slavinu te izračun cijene i količine potrošene vode pri proizvoljno odabranom protoku.
 • Koliko vode trošimo?
 • Podjela putem Facebooka i Twittera.
Tekst za medije možete pronaći na sljedećoj stranici.

 

Tagovi: , , ,