• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

KUPUJMO HRVATSKO – HRVATSKI PROIZVOD ZA HRVATSKI TURIZAM

RUDAN D.O.O. U SKLOPU AKCIJE “KUPUJMO HRVATSKO – HRVATSKI PROIZVOD ZA HRVATSKI TURIZAM” U POREČU

Tvrtka Rudan je predstavila svoje usluge u sklopu “Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam” koja se održavala od od 23.04.-24.04.2015. u dvorani Žatika u Poreču.
Posebno smo istaknuli naš Energo Monitor, sustav za gospodarenje energijom usklađen s certifikatom ISO 50001, koji je kompletno razvijen od strane naših inženjera.

Sajam je specijalizirani projekt HGK koji ima za cilj povećati udio hrvatskih proizvoda u turističkom sektoru. Akcija je u prvoj liniji bila namijenjena poslovnim subjektima, te su usklopu nje organizirane brojne diskusije, prezentacije i poslovni susreti. Poseban dio akcije je bio namijenjen srednjim školama gdje su se učenici educirali o tržištu, konkurentnosti te važnosti održivog razvoja.

Zaključak je iznio g.Luka Burilović, predsjednik HGK: “Aktivnosti Hrvatske gospodarske komore usmjerene su na trajno povezivanje dobavljača, proizvođača i kupaca. Moramo povećati postotak domaćih proizvoda u turističkom, ali i drugim sektorima. Samo tako čuvamo svoja radna mjesta i stvaramo nova”.

zatika2015_small

Tagovi: , , ,