• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Nastup na stručno – poslovnom skupu u Bolu na Braču


Stručno-poslovni skup s međunarodnim sudjelovanjem “Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji 2012” , održan je u Bolu na Braču, u terminu od 24. do 28. listopada 2012., te je naša tvrtka tradicionalno već treću godinu za redom nastupila na predmetnom skupu, koji predstavlja centralno godišnje okupljanje stručnjaka iz područja vodnog gospodarstva, odnosno komunalnog sektora koji djeluje u domeni vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

Predstavljanje novog tima mladih stručnjaka


Tvrtka Rudan je aktivno nazočila ovogodišnjem skupu, kojem je prisustvovalo preko 600 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva. Predstavili smo naš novi tim mladih stručnjaka koji rade na optimizaciji rada vodovodnih sustava, te smo putem izložbeno-promotivnog štanda posjetiteljima skupa predočili inovativno rješenje za vodovodne sustave – uređaj AQ-300.

Inovativna rješenja – telemetrijski modul AQ 300


Radi se o GPRS telemetrijskom modulu napajanom baterijom s funkcijom štednje baterijskog napajanja, odnosno uređaju nove generacije za mjerenje, logiranje i prijenos podataka. AQ-300 se jednostavno konfigurira i integrira sa sustavima za prikupljanje i obradu podataka. Jednostavnog je i kompaktnog dizajna u plastičnom kućištu s IP-67 zaštitom, što ovaj modul čini idealnim za zahtjevno okruženje u kojem ne postoje vodovi za napajanje strujom, poput bušotina ili komora za kontrolu opskrbe vodom. Uređaj pruža veliku pouzdanost u slanju podataka te pomaže u smanjenju potrošnje energije i troškova slanja. Uz inovativni uređaj AQ-300, veliki broj posjetitelja našeg izložbeno-promotivnog štanda pokazao je interes za Aquacontrol, sustav daljinskog nadzora potrošnje vode. Aquacontrol, zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji i visokokvalitetnom software-u, precizno evidentira potrošnju vode te ostvaruje izuzetne rezultate u vidu smanjenja gubitaka vode, što sustav čini idealnim za gotovo sve grane industrije i komunalnog sektora.

Zahvala posjetiteljima

Želimo se posebno zahvaliti velikom broju sudionika ovogodišnjeg skupa koji su nas posjetili na našem
izložbeno-promotivnom štandu i pokazali veliki interes za buduću poslovnu suradnju.

Preuzmite cijeli članak u PDFu.

Tagovi: , , , ,