• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Newsletter ožujak 2013.

Ususret obilježavanja svjetskog Dana voda, odlučili smo zajedno sa Osnovnom školom Vladimira Gortana iz Žminja provesti zajednički projekt pod nazivom “Svaka kap vode je bitna”.

Voda je život, čuvajući je, čuvamo budućnost!

Projektom je predviđeno da se učenici svojom kreativnošću na osebujan način literarno izraze na temu važnosti vode i njenoj uštedi u svakodnevnom životu.
Tako je u školi otvoren natječaj za odabir najboljeg slogana i literalnog rada o uštedi vode i savjesnom gospodarenju.
Slogan će biti istaknut u našem novootvorenom poslovnom sjedištu u Žminju.

Suradnjom sa školom formirano je zajedničko povjerenstvo koje je odabralo najbolji rad autora učenika 6b razreda Mateja Hekić-a koji glasi „Voda je život, čuvajući je, čuvamo budućnost“, te najbolji literarni rad „Voda“ autorice Katarine Rudan, učenice 6.a razreda.

Autore najboljih radova nagradili smo informatičkom opremom-tablet PC, a osnovnoj školi donirali informatičku opremu- notebook , kompjuterski stol i stolicu te medalje za pobjednike u sportskim disciplinama.

Obzirom da se naše novo izgrađeno sjedište nalazi u neposrednoj blizini škole, ovaj projekt je dodatni razlog za uspješnu buduću suradnju.

Tako će naša tvrtka , osjećajući društvenu odgovornost, nastaviti doprinositi razvijanju svijesti o potrebi provođenja aktivnosti za očuvanju prirodnih resursa, nadasve vode, i zaštiti okoliša.

Svim klijentima i prijateljima tvrtke čestitamo svjetski Dan voda!

 

 

 

 

Tagovi: , , , ,