• Ušteda vode

  Potrošnja vode je velika stavka u brojnim poduzećima i ustanovama i želja nam je smanjiti te troškove na najmanju moguću mjeru. Značajno se smanjuje potrošnja vode kao i iznosi naknada vezanih za potrošnju. Isto tako, Rudan d.o.o. preuzima kompletnu brigu oko održavanja sustava.

  Više informacija

  Ušteda vode
 • Rudan d.o.o. u 2013. godini (video)

  U novom video prilogu saznajte više o realizaciji izgradnje prve pasivne poslovno-stambene zgrade u Istarskoj županiji koja će ubuduće biti poslovno-edukacijski centar naše tvrtke i mjesto gdje će se razvijati novi ESCO i AQUACONTROL projekti.

  Više o nama

 • Poslovi održavanja

  Dio poduzeća Rudan d.o.o. već godinama se uspješno bavi Facility Managementom (tzv. Hard Facility Management). Imamo ugovore s velikim turističkim grupacijama (lanci hotela i restorana), nizom privatnih poduzeća (svih veličina) kao i javnih ustanova (škole, bolnice, vrtići i dr.).

  Više informacija

  Ušteda vode
 • Aquacontrol

  Vodomjere u vašem poduzeću povezujemo s Aquacontrol uređajima koji registriraju i pohranjuju podatke o potrošnji vode iz sata u sat, 24h na dan. Podaci se putem signala mobilne telekomunikacije prenose do računala koje omogućava obradu i jednostavan prikaz podataka.

  Više informacija

  Aquacontrol
 • Kontrola otpadnih voda

  Optimalna rješenja za nadzor u odvodnji korištenjem uređaja za kontrolu otpadnih voda "Hydrovision". Pouzdano i neprekinuto mjerenje protoka u kanalima proizvoljnog oblika. Kako nema kontakta s vodom, mjerači ne zahtjevaju čišćenje i održavanje, a najčešće se koriste u nepročišćenim i sirovim otpadnim vodama.

  Više informacija

  Kontrola otpadnih voda

Newsletter prosinac 2011.

U priloženom PDFu možete pogledati newsletter za prosinac 2011. godine.
PDF

Tagovi: , , , ,