• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Newsletter travanj 2014.

Djelatnica tvrtke Rudan d.o.o. sudjelovala na edukaciji „EU fondovi i uspješno upravljanje EU projektima – europski alati za lokalni i regionalni razvoj“

Od rujna 2013. do travnja 2014. godine proveden je ciklus edukacija u sklopu EU projekta AgriGov kojeg provodi Istarska županija s partnerima. Edukacija je okupila ukupno 78 polaznika, od kojih je njih 46 primilo diplomu o sudjelovanju.

Segmenti sedmodnevne edukacije bili su sljedeći: Upravljanje projektnim ciklusom, Strukturni i kohezijski fondovi, Programi zajednice, te EU fondovi u praksi.

Cjelokupna edukacija imala je za cilj ojačati ljudske potencijale u Istri u upravljanju lokalnim i regionalnim razvojem kroz EU fondove, te unaprijediti znanje vezano uz EU fondove i kreiranje EU projekata. Pritom je djelatnica tvrtke Andrea Klanjac prisustvovala raznim radionicama kako bi se upoznala s osnovama EU projekata i načinom apliciranja na iste.

Tvrtka Rudan d.o.o. prepoznala je važnost uključivanja u europske projekte i ovakav tip edukacija, budući da Europska Unija posebnu važnost pridaje energetskoj učinkovitosti, energetskom certificiranju i očuvanju okoliša, što je zapravo i djelokrug rada tvrtke.

U budućnosti, plan tvrtke Rudan d.o.o. je još snažnije se uključiti u razvoj i partnerstvo s drugim subjektima, te sudjelovati na projektima financiranima iz EU fondova, kao i razvijati inovativne proizvode i usluge koji se planiraju aplicirati za potpore kroz pojedine programe EU.

Tagovi: , , , ,