• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Nova fontana na zagrebačkom Glavnom kolodvoru

Donacija tvrtke Rudan d.o.o. Hrvatskim željeznicama d.d.

Povodom Svjetskog dana vode, 22. ožujka, poduzeće Rudan d.o.o. iz Žminja kao donator i Hrvatske željeznice d.d. otvorili su novu fontanu na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Fontana se nalazi na istočnoj strani zgrade Glavnog kolodvora, preko puta zgrade Hrvatske pošte. Fontana, osim što bitno utječe na prvi dojam koji putnik dobiva pri dolasku vlakom na Glavni kolodvor, ima i svoju praktičnu funkciju jer se radi o pitkoj vodi, dostupnoj svima.

Projekt je napravljen uz odobrenje Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode poštujući zagrebačku tradicijsku arhitekturu. Vrijednost donacije iznosi 50.000,00 kuna.

 

Tagovi: ,