• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Rudan d.o.o. se predstavio pazinskim srednjoškolcima u sklopu 2. ciklusa projekta “Poduzetnici u školi – BUSINESS I(S)n sChOOl”

Ivana Damijanić, Voditeljica prodaje u Rudan d.o.o., prezentirala je djelatnosti tvrtke i iskazala potrebu tvrtke za zapošljavanjem mladog i stručnog kadra

Projekt „Poduzetnici u školi – BUSINESS I(S)n sChOOl“ započet u 2017. godini provodi se i tijekom 2018. godine; u ponedjeljak 26. veljače te u utorak 27. veljače 2018. održane su radionice za učenike trećih i četvrtih razreda Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin na kojima su se učenicima predstavili brojni poduzetnici i institucije sa područja Istarske županije. Cilj projekta je približiti učenicima svijet rada odnosno upoznati učenike sa poduzetništvom, mogućnostima samozapošljavanja, trenutnim potrebama na lokalnom tržištu rada, te prenijeti učenicima što više informacija o različitim zanimanjima. Projektom se ujedno stvaraju i uvjeti boljeg i jačeg povezivanja obrazovnog sustava s lokalnim gospodarstvom.

Tvrtka Rudan prepoznala je važnost približavanja poslovnog svijeta školama te se rado odazvala ovoj prezentaciji, kao i mnogima prije. Rudan d.o.o. prije svega želi doprinijeti razvijanju poduzetničke svijesti kod mladih, potaknuti ih na osobni razvoj ali i dati primjer da su svježe ideje uvijek dobro prihvaćene na tržištu. Također, interes nam je bio predstaviti se mladima koji su i naši potencijalni budući djelatnici, stoga smo ih i pozvali da prate našu stranicu, javljaju nam se za posao , ali i za obavljanje prakse.

Više informacija o projektu i prezentacijama možete pronaći na linkovima:

http://www.glasistre.hr/5503f7a8-e330-436b-82a5-3beebb16b425

https://www.pazin.hr/odrzan-2-ciklus-prezentacija-u-okviru-projekta-poduzetnici-u-skoli-business-isn-school/

 

10-4

IMG-0c018010cd68a62a84d753b602ba0eda-V

IMG-b563b87ec92b5c8cfa590189a5e75200-V

Tagovi: , ,