• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Rudan d.o.o. zapošljava

RUDAN d.o.o. vodeća je regionalna tvrtka specijalizirana za pružanje usluga uštede vode i drugih energenata sa više od dvadeset godina tradicije i velikim brojem referentnih projekata širom naše zemlje. Ulažemo kontinuirano u razvoj novih inovativnih rješenja, kao i u razvoj svojih djelatnika koji čine okosnicu našeg uspješnog poslovanja. Naša tvrtka nositelj je priznanja HGK za 2005 i 2009 godinu kao najuspješnija tvrtka u Istarskoj županiji, te zbog povećanja obima poslovanja raspisujemo natječaj za sljedeće radno mjesto:

 • Direktor prodaje

Više o otvorenom radnom mjestu pročitajte u rubrici Tražite posao?

Tagovi: , ,