• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Zašto odabrati Rudan?

Rudan d.o.o. je vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj u području uštede vode prema ESCO modelu. Ulaganjem u obnavljanje i optimiziranje infrastrukture, uvođenjem tehnoloških inovacija i racionaliziranjem potrošnje u poslovnim procesima, tvrtka ostvaruje značajne uštede potrošnje energenata, a financijske efekte dijeli s klijentima.

Stalnim ulaganjem u ljudske potencijale i tehnička rješenje, tvrtka je uspješno razvila kapacitete u području energetske učinkovitosti. Zapošljavamo 47 stručnjaka i terenskih djelatnika, a svoje usluge pružamo na čitavom teritoriju Republike Hrvatske. Sjedište nam je u Žminju, a naše su poslovnice smještene u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Trajna orijentacija prema klijentu misao je vodilja kojom je tvrtka posljednjih 20 godina postala ugledna i prepoznatljiva na tržištu.

Tvrtka posjeduje međunarodne certifikate ISO 9001 – Sustav upravljanja kvalitetom i ISO 50001 – Sustav upravljanja energijom te se razvija u skladu sa najnovijim tržišnim trendovima i zakonskim regulativama.

Rudan d.o.o. sa svojim klijentima razvija dugoročan partnerski odnos. Učinkovitim upravljanjem energentima i kvalitetnim energetskim rješenjima pouzdan je partner u smanjenju troškova energenata te tako ostvarivanjem značajnih financijskih ušteda klijentima doprinosi i njihovom poslovnom uspjehu.

Obratite nam se s povjerenjem!