• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Rudan investira u mlade i stručne kadrove

Radi podizanja kvalitete poslovanja i novih projekata razvoja kao i uske specijalizacije naše tvrtke kompletirali smo naš stručan tim s novim djelatnicima. Novi djelatnici su zaposleni u našoj tvrtki u periodu srpnja-studenog mjeseca tekuće godine i želimo im puno sreće i zajedničkih poslovnih uspjeha u našem timu.

Naš tim ojačan je sa sljedećim djelatnicima:

Goran Šepić, dipl.ing.
Goranovo formalno školovanje (osim fakultetske diplome posjeduje i MBA diplomu) i višegodišnje iskustvo u radu s novim tehnologijama omogućuju mu da se uspješno nosi sa svim zadaćama na radnom mjestu direktora razvoja.

Paolo Zović, mag.ing.
Kolega Paolo završio je fakultet strojarstva i brodogradnje, a u timu Rudana svoje znanje i iskustvo iskoristiti će za rad na problematici vodoopskrbnih sustava i izradi prve stručne studije za vodovodne sustave.

Marina Gašpert, dipl. ing.
Za građevinsku problematiku zaposlena je mlada kolegica Marina. Nakon završenog građevinskog fakulteta, te višegodišnjeg iskustva rada u struci, Marina vodi projekt izgradnje novog sjedišta tvrtke i prve niskoenergetske stambeno-poslovne zgrade u našoj zemlji.

Marko Gržić, dipl.ing.
Znanje stečeno na strojarskom fakultetu, iskustvo rada u struci te uspješno snalaženje u različitim situacijama na terenu razlozi su zbog kojih je Marko voditelj poslovne jedinice Rijeka.

Dino Buršić, dipl.ing.
Nakon završetka politehničkog fakulteta, naš Facility management (FCM) tim postao je bogatiji za mladog i marljivog kolegu Dinu koji u navedenom odjelu odrađuje svoj pripravnički staž.

Vedran Rudan, ing.
Timu Rudan pridružio se i Vedran koji ima dugogodišnje iskustvo u radu na projektima razvoja softverskih rješenja. Vedran posjeduje stručna znanja o najnovijim alatima za software-ska rješenja što će našoj tvrtki ubuduće omogućiti da i dalje ostane u koraku s najnovijim software-skim rješenjima u domeni praćenja i analize potrošnja vode.

Emanuel Benić
Mladi kolega Emanuel jedan je od dva nova istraživača gubitaka. Iako Emanuel još uvijek uči, njegov stav i želja pokazuju da je na dobrom putu postati samostalni istraživač gubitaka.

Gordon Potkonjak
Drugi istraživač gubitaka koji se pridružio timu Rudan je Gordon, kojemu je to prvi takav posao. Marljivim radom i stjecanjem iskustva, Gordon će ubrzo postati samostalni istraživač gubitaka.

Tagovi: , , ,