• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Rudan na 1. Energetskom danu grada Pazina

05.11.2016. održan je 1. Energetski dan Grada Pazina u Spomen domu. Naša tvrtka Rudan d.o.o. je prikazala na koji se način prati potrošnja energije i vode te predstavila Energo Monitor – sustav za gospodarenje energijom usklađen sa normom ISO 50001.

05.11.2016. održan je 1. Energetski dan Grada Pazina u Spomen domu. Naša tvrtka Rudan d.o.o. je prikazala na koji se način prati potrošnja energije i vode te predstavila Energo Monitor – sustav za gospodarenje energijom usklađen sa normom ISO 50001. Kolege Ivana Damijanić i Dejan Jelenčić su posjetiteljima odgovarali na brojna pitanja o mogućnosti povećanja energetske učinkovitosti u njihovom domu.

U sklopu Energetskog održana su brojna predavanja na temu energetske učinkovitosti a više informacija o cjelom događaju možete doznati da sljedećem linku:

Održan 1. Energetski dan Grada Pazina

Tagovi: , ,