• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Istraživanje gubitaka vode

Kod incidentnih situacija i potencijalno velikih gubitaka u vodoopskrbnom sustavu potrebno je brzo pronaći točke propuštanja te ih kvalitetno sanirati. Rudan već 20 godina pruža usluge istraživanja gubitaka vode i hitnih intervencija. U sklopu tvrtke Rudan djeluje zaseban odjel za detekciju gubitaka vode. Djelatnici su posebno educirani i opremljeni suvremenom opremom. Pružaju brze i učinkovite usluge. U standardnu opremu ubrajaju se terenska vozila opremljena uređajima kao što su: aquaphone, korelator, ultrazvučni mjerač protoka, oprema za ispitivanje plinom, uređaj za trasiranje cijevi i dr. Uslugu detekcije gubitaka vode mobilni timovi pružaju na području cijele Hrvatske. U slučaju potrebe za uslugama istraživača gubitaka vode obratite se s povjerenjem terenskim voditeljima odjela detekcije:

 • voditelj za područje Istre i Rijeke – Dalibor Križanac: 099 440 0403
 • voditelj za područje Zagreba i okolice – Gordon Potkonjak: 099 258 6315
 • voditelj za područje Dalmacije – Hrvoje Paić: 098 220 773

Preuzmite PDF brošuru.