• Prva pasivna poslovna zgrada u RH

  Tvrtka Rudan je primjenila znanje vlastitih inženjera i najbolje primjere iz prakse kako bi postigla A+ energetski razred u ovoj zgradi čiju inovativnost upotpunjuje moderna arhitektura.

  Zgrada Rudan
 • ESCO tvrtka

  Realizaciju prvog ESCO projekta u RH započela je upravo tvrtka Rudan 2000. godine.

  Više informacija

  ESCO projekti
 • Energo Monitor

  Energo Monitor je računalno-poslovni sustav za energetski učinkovito praćenje potrošnje vode i energenata a kojeg su razvili djelatnici tvrtke.

  Više informacija

  Energo Monitor
 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost se nametnula kao jedna od najvažnijih tema u hrvatskom ali i svjetskom gospodarstvu. Tvrtka Rudan ima dugogodišnje iskustvo provedbe projekata energetske učinkovitosti u raznim sektorima.

  Više informacija

  Energetska učinkovitost

Zlatna plaketa HGK-ŽK Istra za Rudan d.o.o. [VIDEO]

ROVINJ — Na svečanoj sjednici održanoj u koncertnoj dvorani Adris grupe, uručena su ovogodišnja priznanja Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula.


U kategoriji među malim trgovačkim društvima, s ponosom objavljujemo, nagrađeni smo Zlatnom plaketom HGK-ŽK Istra, što je druga plaketa nakon 2005. koja je dodjeljena našoj tvrtki. Istovremeno, time smo postali jedino poduzeće koje je tu nagradu dobilo dva puta!

Članak možete preuzeti u cijelosti na ovom linku (PDF dokument), dok smo povodom dodjele nagrada pripremili i jedan kratki video o nama:

Tagovi: , , ,